Keukenontwerp

De Horeca Gigant is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het inrichten van horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants en onderwijsinrichtingen. Wij helpen u met het realiseren van een project dat volledig aansluit bij uw wensen.

Een persoonlijk gesprek met de heer Ben Bouter is de eerste stap op weg naar een doordacht inrichtingsplan. In het persoonlijke gesprek wordt goed geluisterd naar uw wensen en welk doel het project moet gaan dienen. Aan de hand hiervan kunnen uw wensen worden uitgewerkt in een eerste ontwerp. Dit eerste ontwerp moet een beeld geven van de beoogde situatie en de einddoelstelling van het project. Om een volledig beeld te kunnen geven en inleving in het project te bevorderen zal het ontwerp als het nodig is worden aangevuld met een duidelijke digitale 3D- tekeningen. Zo kunt u alvast digitaal door uw nieuwe project heen lopen. Bij het ontwerp van de ruimte worden belangrijke aandachtspunten met u besproken zoals:

  • Welke opstelling past het beste binnen uw werkwijze?
  • Met welke apparatuur kunnen we de handelingen in de keuken beperken?
  • Op welke wijze kunnen we bouwkundige aanpassingen voorkomen?
  • Voldoet de ruimte aan de huidige eisen zoals HACCP en ARBO?
  • Past het voorstel binnen uw begroting?

Voor de indeling uw project moet het gehele logistieke proces in overeenstemming zijn met de HACCP. Een optimale routing is hier degelijk van belang. Wij houden hierin rekening met veilige, schone en vuile looproutes ter voorkoming van kruisbesmetting. Bij het ontwerp wordt ook rekening gehouden met de doorstroming, dit om wachttijden te voorkomen. Bij het ontwerp van de ruimte worden belangrijke aandachtspunten met u besproken zoals:

  • De apparatuur
  • Welke opstelling is het meest ideaal
  • Voldoet de ruimte aan de huidige eisen zoals HACCP en ARBO
  • Past het voorstel binnen uw begroting
Speciaal voor grote kantines levert De Horeca Gigant een uitgebreide lijn uitgifte buffetten. Hierin hebben wij rekening gehouden met de functionaliteit en vormgeving. Vormgeving, materialen, kleuren en verlichting kunnen worden afgestemd op de uitstraling van het hele gebouw en de beschikbare ruimte waar het uitgifte buffet wordt geplaatst.